top of page
Neeltje .jpg

Neeltje 

Van jongs af aan is energieke Neeltje de Vree bezig in de film- en theaterwereld. Tijdens haar basis- en middelbare school heeft zij lessen gevolgd op het Nationaal Jeugd Musical Theater en de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas. Naast deze lessen en school, speelde zij diverse hoofd- en bijrollen in professionele musicals, films en televisieseries. Ook tijdens haar studie Forensic Science is zij op verschillende manieren actief gebleven in de creatieve sector. Sinds 2015 produceert Neeltje samen met collega Leila Sahir films, vanuit hun eigen productiemaatschappij Skew i Productions. Daarnaast is deze bezige bij sinds 2 jaar actief als schminker op festivals, evenementen en allerlei andere feesten. 

Inmiddels beschikt Neeltje ook over ruime pedagogische ervaring. Sinds 2007 geeft ze zeil- en windsurflessen en is zij medeverantwoordelijk voor het entertainment op de kampweken. Daarnaast verzorgt zij al jaren bijlessen in de exacte vakken voor middelbaar scholieren en geeft dans-, musical-, film- en acteerlessen aan kinderen. 

Met deze diversiteit van bezigheden heeft Neeltje een breed netwerk van verschillende professionele artiesten opgebouwd. Gebundeld met haar eigen ervaring in de film-, dans-, schmink- en theaterwereld heeft Neeltje dit mooie bedrijf opgericht: ColourBAM!. In dit bedrijf is Neeltje verantwoordelijk voor de artistieke leiding en organisatie. Ook is zij inzetbaar voor alles rondom facepainting, dans (tap, jazz, musical, hip-hop), spel, presenteren, choreografie, cabaret en film. Neeltje zet zich altijd 100% in voor al haar bezigheden. Door afwisseling tussen studie/werk en creatieve bezigheden zit Neeltje merkbaar vol met positieve energie.

bottom of page